Returnering

Du kan altid returnere en vare til os hvis du fortryder købet. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare og skal tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi.

Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur.

Varen kan enten sendes eller afleveres efter aftale på nedenstående adresse:

E-Invasion A/S
Artillerivej 86, 1. sal
2300 København S

Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen på posthuset.

Hvis du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen naturligvis til dig ved overførsel til din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Det er derfor vigtigt, at vi får oplyst dine bank oplysninger; herunder registreringsnummer og kontonummer.

Du vil modtage en e-mail fra os når den returnerede vare er modtaget. Tilbagebetaling for varen vil ske senest 8 dage efter at varen er modtaget retur.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – Vedlæg kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkontoen, hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.