FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Min brugsanvisning er blevet væk – hvad gør jeg?

Du kan finde og downloade alle vores brugsanvisninger her på siden. Gå til brugsanvisninger

Du kan også se en instruktionsvideo om hvordan du udfører vores graviditetstest og ægløsningstest:

» Gradivitetstest strimmel – Sådan udføres testen

» Gradivitetstest stav – Sådan udføres testen

» Ægløsningstest strimmel – Sådan udføres testen

» Ægløsningstest stav – Sådan udføres testen

På hvilken måde sendes pakken til mig?

Vores forsendelser sendes diskret i hvide, solide boblekuverter med “E-Invasion A/S” som afsender, så forsendelsens indhold afsløres ikke. På dit kontoudskrift vil der ligeledes blot stå E-Invasion A/S.

Levering i postkassen
Diskret levering, der passe i din postkasse.

Hvor følsomme er jeres graviditetstest og ægløsningstest?

Både strimler og stave er følsomme for 25mIU/ml henholdsvis hCG og LH i urinen. Vi fører også en tidlig graviditetstest som er endnu mere følsom på 10mIU/ml hCG i urinen.

Jeg fik ingen kontrolstreg frem, da jeg anvendte en Babyplan test – er testen så defekt?

Kontrolstregen har til formål at vise brugeren om testen har fået tilstrækkeligt med urin og dermed at testen er udført korrekt. Fremkommer der ingen kontrolstreg, så er det med stor sandsynlighed fordi testen har fået for lidt urin. Vores Babyplan tests skal som minimum være i kontakt med urinen i 3 sekunder, så der kan opsuges tilstrækkeligt med urin, til at testen kan udføres. Testen skal nedsænkes i urinen indtil max stregen. Kontrolstregen kan ses på billederne herunder og er stregen til højre.

babyplan ægløsningstest positiv
Positiv Babyplan ægløsningstest strimmel
Positiv Babyplan graviditetstest
Positiv Babyplan Tidlig Graviditetstest strimmel

Hvem står bag TestSmart.dk?

TestSmart ejes af E-Invasion A/S. E-Invasion A/S har været i medicobranchen siden 2003. Den daglige kundeservice varetages af Ane og Michael, som begge har et godt kendskab til in vitro-diagnostik tests.

Læs mere om os her

Jeg er blevet gravid, og har alligevel ikke brug for mine teste – hvordan skal jeg returnere dem?

Send de uåbnede test tilbage til vores adresse i samme kuvert du modtog dem i. Er testene købt i set, skal de også returneres som set. Husk gerne at vedlægge din faktura eller en kopi af din faktura, samt dit registeringsnr. og kontonr, så får du dine penge retur hurtigst muligt.

Læs mere om returnering her

Det er meget koldt udenfor – ca. minus 5 grader – og mine tests har ligget i vores postkasse i 8 timer – har de taget skade?

Mange af vores kunder stiller dette spørgsmål.

Svaret er at vores test godt kan tåle at ligge udenfor i frostvejr.

Vores producenter har gennemført undersøgelser med opbevaring i frostgrader for at bekræfte stabilitet. Resultaterne viser utvetydigt, at både graviditetstest og ægløsningstest fint kan modstå temperaturer ned til -20 grader C i en periode på op til 35 dage uden hverken kvalitet eller funktion påvirkes.

Du kan således føle dig tryg selvom din forsendelse har været en tid i din postkasse om vinteren.

Det eneste, du skal gøre, når du har hentet din test fra postkassen, er at lade den få stuetemperatur i ca. ½-1 time, før du anvender den. Stuetemperatur i et tørt og sikkert sted anbefales også for den fortsatte opbevaring af dine ubrugte tests.

Hvad betyder det at testene er FDA godkendt?

FDA er en forkortelse for den amerikanske lægemiddelstyrelse (Food and Drug Administration). FDA opstiller nogle af verdens skrappeste krav til kvalitet og sikkerhed og for at kunne sælge teste i USA, skal de på forhånd være godkendt. Vores Babyplan test har FDA godkendelse.

 

Har du spørgsmål?

Du er altid meget velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål.

Telefon: 70 200 128

E-mail: info@testsmart.dk