Hvorfor har mundbind så høj en pris?

Mundbind er blevet et meget eftertrækket produkt. Det har medvirket til at prisen er steget gevaldigt. Vi giver dig her et overblik over de faktor som har medvirket til den store prisstigning.

Der er stor efterspørgsel

Danmark er ikke det eneste land som har mærket den store stigning i salg af mundbind. Der er stor efterspørgsel i de fleste lande og det gør det svært for et lille land som danmark til at få leverandører til at levere. Det kan være mere attraktive at sælge til et støre land som vil købe flere enheder. Derudover, så er der mange butikker i danmark som alle prøver at få mundbind hjem så de kan sælge dem. Når en foretning så endelig har mundbind til salg er prisen

Kina har skærpet regler for importering

Kina har udstedt en ordre, der strammer regulationer for eksporteringen af ​​medicinsk udstyr og forsyninger fra Kina. Det har gjort at leveringetiden og prisen for leveringen er steget. Det kan nu taget op til 3 måneder før firmaer får deres leveringer af mundbind fra kina. Derudover er det også blevet rigtig dyrt at få bragt varen hjem. Alle varer som bliver eksporteret ud af kina skal nu individuelt tjekkes før de bliver sent videre ud af kina. Det er en meget tidskrævende process.