4 Grunde til at købe et mundbind

Vi giver dig her 4 grunde til at du bør købe og gå med et mundbind i din dagligdag.

  1. Du er syg

COVID-19 er en meget smitsom sygdom, og den minder i nogle tilfælde om en ekstrem forkølelse eller influenza. Det kan derfor være svært at skelne om du er ramt af COVID-19 virussen, eller om dine symptomer skylles noget andet. Hvis du har symptomer såsom hoste, feber, træthed, så viser det tegn på milde COVID-19 symptomer. Hvis du har været i kontakt med en som er syg, kan du meget vel have virussen, og du bør altid bruge et mundbind når du færdes i samfundet. Det vil hjælpe dig med at stoppe spredningen ydeligere.

 

  1. Du arbejder i sundhedsvæsnet

Dem som er nogle af de mest udsatte for smittefare er dem som arbejder i sundhedsvæsnet. Det er dem som tager sig af de alvorlige symptom ramte patienter, og derfor er det vigtig for dem a bære mundbind for at beskytte sig selv og deres familie. Der er mindre chance for, at de vil blive inficeret og bringe den hjem.

 

  1. Du passer på en som er syg

Hvis du passer en som er syg, er der en stører chance for at du vil blive smittet med COVID-19. Det kan både være personer med milde eller mere alvorlige symptomer. Du skal beskytte dig selv og andre, og et mundbind kan reducere risikoen for at du bliver smittet.

 

  1. Du betragtes som høj risiko

Hvis du arbejder i et felt hvor der er stor risiko for at blive smittet, så skal du altid anvende mundbind for at mindske risikoen. Du vil ikke kun beskytte dig selv, men også din familie og nærmeste.

Du kan også betragtes som høj risiko hvis du har en kroniske sygdom såsom hjerte eller lunge problemer. For de fleste følelse COVID-19 som en ekstrem forkølelse eller influenza. Hvis du har en underliggende sygdom, så er der en stor chance for at du kan udvikle mere alvorlige symptomer af virussen og kræver indlæggelse. Derfor kan man aldrig være for forsigtig, og et mundbind kan hjælpe med at reducere risikoen for at blive smittet. Et mundbind minder dig om at du ikke skal røre dit ansigt, og det giver dig en barriere.

 

Køb dit mundbind her