Test dig selv for en seksuelt overført sygdom

Har du brug for at teste dig selv for en seksuelt overført sygdom?

Vi hjælper dig med alt fra testsvar til e-recept

Seksuelt overførte sygdomme er ikke sjove. De smitter ved ubeskyttet sex, giver pinlige symptomer og bør behandles med antibiotika hurtigst muligt. Vi hjælper dig!

Vi har selvtest for klamydia, som du kan bestille direkte her på siden. Testen sendes i en hvid diskret konvolut direkte til din postkasse. Inden for et par dage får du svar på testen online. Svaret er 99,5% sikkert, dvs. mindst lige så sikkert som hos din læge.

Hvis du tester positivt for klamydia, kan vi sende dig videre til en e-konsultation med en læge online. Vi samarbejder med Hejdoktor.dk hvor du blot skal udfylde en kort formular, hvorefter lægen straks behandler din henvendelse. Lægen vil på basis af dit klamydiatest resultat udstede en e-recept som lægges på den centrale recept-server. Hejdoktor.dk sender dig så en besked om at medicinen er klar til afhentning på dit lokale apotek.

Online lægehjælp når du har brug for det

På Hejdoktor.dk kan danske speciallæger i almen medicin hjælpe dig med e-recepter og onlinekonsultationer døgnet rundt, alle ugens dage. Du betaler pr. henvendelse og kan få video eller e-mail konsultation.

 

Bestil Klamydia hjemmetest
Bestil Klamydia hjemmetest