Få professionel hjælp til at foretage en klamydia test

Klamydia er en infektion som kan ramme alle som enten har sex uden at bruge kondom eller som er uheldig. Og både mænd og kvinder i en stor aldersgruppe er i farezonen.

Problemet med klamydia er at den kun sjældent giver symptomer hvis man er smittet, og man kan derfor intetanende gå rundt med en klamydia infektion rigtig længe.

Derfor bør alle personer – især de mænd og kvinder som har sex uden at bruge kondom – være opmærksom på smitterisikoen når de er seksuelt aktive.

Der har været mange fordomme i mange år at klamydia var en infektion som kun unge fik, men statistikkerne viser sandheden. Der er en stigning både i antallet af smittede i 20-25 års alderen og hos de lidt ældre som er over 40 år.

Bestil Klamydia hjemmetest
Bestil Klamydia hjemmetest

Klamydia trives i ens krop – uanset om man er ung, gammel eller hvilket udseende man har. Så derfor bør alle – uanset køn – også kende til kønssygdommen samt vide hvordan de slipper af med den igen.

Først og fremmest er det vigtigt at man får undersøgt om man er smittet eller ej hvis man har haft samleje uden kondom.

Få professionel hjælp til at foretage en klamydiatest

Det er vigtigt at du tager en klamydiatest på det rigtige tidspunkt, så du ikke risikere at få en negativ test, selv om du allerede er blevet smittet med klamydia. Derfor bør du vente ca. 2-3 uger efter du havde ubeskyttet samleje før du tager en test.

For at få hurtigt og professionel svar fra et laboratorie samt hjælp til at skaffe medicinen du skal behandles med skal du gøre følgende:

Bestil og køb en klamydia test

Køb Klamydiatest til hjemmebrug her
Klamydiatest til mænd og kvinder

» Køb klamydiatest til kvinder

» Køb klamydiatest til mænd

Tag klamydia testen derhjemme når du har mulighed for det.

Send testen ind til laboratoriet (porto er inkluderet i den samlede pris du betalte for testen).

Efter ca. 24 timer vil du kunne få et svar. Med testen fik du en kode som du nu bruger til at logge ind på dynamichealthcare’s hjemmeside.

Du kan nu se svaret på den klamydiatest du sendte ind.

Hvis klamydiatesten er positiv kan du via få klik bestille en telefonkonsultation hos en læge.

Lægen hjælper dig nu videre og udfylder oftest en recept på klamydia medicin til dig.

Du kan hente din medicin med det samme og komme hurtigt i behandling.

Ved at gøre brug af et professionelt laboratorie vil du opleve at få hjælp fra du bestiller din klamydia test til du evt. Skal i behandling fordi det viser sig at du er smittet.

Alt sker uden at du behøver kontakte din egen læge. Fra du bestiller din klamydia test til du kan starte på behandling går der oftest kun få dage.

Vær opmærksom på at det er en god ide at gentage en klamaydiatest efter ca. 5-6 uger for at sikre sig at behandlingen har virket.