Gravid symptomer

Velkendte symptomer på graviditet

De fleste symptomer på graviditet er efterhånden velkendte, specielt blandt den kvindelige del af befolkningen. Mange kan sikkert nikke genkendende til at have følt et eller flere symptomer på at være gravid – symptomer som man selv, hvis man ikke har været gravid alligevel, ofte har kunnet bilde sig selv ind at have. F.eks. når man føler en smule morgenkvalme eller at ens bryster føles spændte. Derfor er symptomerne fine nok at have i baghånden, mens en graviditetstest giver et svar med det samme.

Gravid? Symptomer kendt fra filmens verden

De første symptomer på graviditet er velkendte, også fra film, hvor der ofte spilles komedie på graviditets-symptomer som den pludselige trang til at spise mærkelige madvarer eller morgenkvalmen. Hvem kan ikke huske en scene fra en tilfældig film, hvor den kvindelige hovedperson pludselig får kvalme under et vigtigt møde, og må styrte ud på toilettet, eller hvis hun ikke når så langt, må ty til den nærmeste skraldespand. Filmmediet har således hjulpet til med at sprede viden om symptomer på graviditet til den bredere befolkning, således at de fleste kvinder nu får enten bange anelser eller forventningsfulde forhåbninger, når de mærker lidt kvalme om morgenen.

Mærk efter – og tag så en graviditetstest

Det vigtigste er da også at mærke efter med sin egen krop, om noget føles anderledes. Hvis du så har morgenkvalme, ømme og spændte bryster, udebleven menstruation og måske en spøjs trang til syltede agurker, ja så er det bedste nok at investere i en graviditetstest og få klart svar. Her på siden kan vi tilbyde en lang række forskellige graviditeststest af diverse typer og i forskellige prisklasser, så der nok også skulle være noget, der passer til, hvordan du har lyst til at få dit svar.

Symptomer på graviditet kan afklares derhjemme

Tidligere gik mange kvinder direkte til lægen, for at få svar på, om de mon nu var gravide eller ej, men i dag vælger flere og flere kvinder at få be- eller afkræftet deres symptombaserede mistanke derhjemme, ved hjælp af en selvindkøbt graviditetstest. Mange foretrækker at få denne besked alene, så de har tid og ro til at vænne sig til ideen om måske at skulle være forælder.

Hvis du hører til en af disse kvinder, så kast et blik på, hvad vi kan tilbyde af forskellige graviditetstest, og se om der ikke er noget du kan bruge. Vi er til for det samme.