Sædkvalitetstest

Der er rigtig mange ting som kan påvirke mandens sædkvalitet. For stramme bukser, for meget alkohol eller for lidt motion for blot at nævne nogle få. Nu kan I nemt finde ud af, om manden har brug for at få undersøgt sin sædkvalitet nærmere med en enkel hjemmesædtest. En sædkvalitetstest giver et hurtigt og pålideligt resultat om mandens sædkvalitet og giver dermed en genvej mod den rigtige behandling hvis resultatet skulle vise sig at være nedsat. Køb jeres sædtest online her i webshoppen og test nemt sædkvaliteten hjemme – I få svar i løbet af få minutter.

Test sædkvaliteten, før I går i gang med ægløsningstests

Mange par, der gerne vil have barn og forsøger at blive gravide, oplever, at graviditeten lader vente på sig. Det får mange til at forsøge med ægløsningstests som kan være en god hjælp til at finde ud af, hvornår kvinden er frugtbar.

Men inden I kaster jer ud i at købe en masse ægløsningstests, anbefaler vi altid, at I først tester mandens fertilitet med en sædkvalitetstest. Det kan give jer vished for, at I ikke bruger tid og penge på at prøve at blive gravide med ægløsningstests, hvis det i virkeligheden er manden, der har en udfordring med sin fertilitet.

Danske mænd har ondt i fertiliteten

Når vi anbefaler at teste sædkvalitet med en sædtest, skyldes det ikke mindst, at rigtig mange danske mænd har fertilitetsproblemer. Og problemet er i kraftig stigning. Faktisk viser undersøgelser, at op mod tre ud af fire danske mænd har nedsat sædkvalitet. For 15% er deres sædkvalitet så dårlig, at de vil have meget svært ved at gøre en kvinde gravid på naturlig vis. Og yderligere 25% må forvente, at en graviditet vil lade vente på sig p.g.a. en væsentligt nedsat sædkvalitet.

Test din sædkvalitet med en hjemmetest

De sædtest, du kan købe her hos TestSmart, er af høj kvalitet og giver dig et hurtigt og præcist svar på, hvordan din fertilitet har det. Mange mænd og par er glade for denne vished, og hvis en sædtest til hjemmebrug viser nedsat sædkvalitet, anbefaler vi altid, at man henvender sig til sin læge for yderligere fertilitetstest.