Corona hjemmetest

Den helt nye coronatest fra Boson er den første hjemmetest, der er godkendt til hjemmebrug på det danske marked. Nu kan du teste dig selv og dine kære hjemme i trygge rammer og få svar på kun 15 minutter. Test dig selv for COVID-19 og slip for besværet ved at bestille tid og stå i kø.

Boson hjemmetest er nu til salg. Køb billigt, online med hurtig levering.

 • Slip for ventetiden
 • Lige så sikker som hos kviktestcentrene
 • Godkendt af sundhedsmyndighederne

Køb en hjemmetest til førstehjælpskassen, så du altid kan teste dig selv, f.eks. inden du skal til møde, ses med venner eller besøge en særligt udsat. Hvis du har symptomer eller har været nærkontakt, kan du også tage hjemmetesten, mens du venter på at blive PCR-testet og få dit svar, hvilket kan tage flere dage. Så kan du hurtigere tage dine forholdsregler, hvis din hjemmetest skulle være positiv.

Nem og sikker coronatest

Hvis du skal være sammen med dine venner og familie, kan det være rart at tage afsted med god samvittighed fra en negativ coronatest. Hjemmetesten giver dig fri fra besværet med at booke tid hos et teststed og stå i kø hos hurtigtestcentrene. Indtil nu har du skulle tilrettelægge din dag efter, hvornår du kunne få tid til PCR-test, eller du skulle stå i kø og vente blandt en masse andre, der også skal have en hurtigtest. Nu behøver du ikke planlægge din dag efter, hvornår du kan få tid, og du kan teste dig selv, lige når det passer dig, og hvor det passer dig.

Coronatesten fra Boson er den første hjemmetest, der er godkendt af de danske sundhedsmyndigheder. Hjemmetesten lader dig teste dig selv og dine kære nemt, hurtigt og sikkert. Den nyudviklede hjemmetest er 99% sikker i sine resultater. Hvis du bliver testet positiv, kan du altså være 99% sikker på, at det er korrekt. Du bør derfor altid tage et positivt resultat alvorligt og herefter følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger for coronasmittede.

Hvordan fungerer hjemmetesten?

I Danmark har vi haft mulighed for flere metoder til at blive testet for Corona/COVID-19. I øjeblikket har vi muligheden for PCR-test og hurtigtest. Hvis du har prøvet hurtigtesten i næsen, vil du genkende metoden i Boson hjemmetest. I testkittet finder du følgende:

 • Boson hurtigtest kassette
 • Reagensglas med hætte
 • Vatpind til næsen
 • Buffervæske
 • Brugsanvisning og guide

Processen for corona hjemmetest er meget simpel. Hvis du har fulgt med i, hvordan poderne i testcentrene gør, er processen den samme. Følg disse instrukser eller instrukserne vedlagt i emballagen.

Trin 1
Først tager du den medfølgende vatpind ca to centimeter op i hvert næsebor og drejer, ligesom når du er blevet testet i et lyntestcenter.

Trin 2
Herefter placerer du vatpinden nede i buffervæsken i nogle sekunder, så slimen kan blandes med væsken.

Trin 3
To dråber fra buffervæsken skal herefter dryppes ned i kassetten, så selve testen kan aflæse prøven.

Trin 4
Når der er gået 15 minutter, kan resultatet aflæses på kassetten. Hvis kassetten viser to streger, betyder det, at prøven er positiv for Coronavirus, hvorimod hvis kassetten kun viser én enkelt streg, er prøven negativ for Coronavirus. Hvis der ingen streger vises på kassetten, betyder det, at prøven er ugyldig.

Hjemmetesten fra Boson er en antigen hurtigtest for Coronavirus/COVID-19. Den fortæller, om du aktivt er smittet med Corona og vil derfor ikke kunne fortælle dig, hvorvidt prøven indeholder antistoffer fra en tidligere infektion med Corona.

Bestil din Corona hjemmetest hos TestSmart

TestSmart er en af Danmarks første forhandlere af Corona hjemmetest. Vi sender vores varer med daoHOME 6 dage om ugen, hvilket betyder, du oftest vil få leveret din pakke efter 1-2 dage. Vi sender vores pakker afsted i en diskret emballage, der passer i din postkasse.

Coronatest/COVID-19 hjemmetest FAQ

Her er en liste af ofte stillede spørgsmål om Corona hjemmetest. Hvis du har spørgsmål om hjemmetesten, kan du finde en masse svar herunder. Hvis du ikke får svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Ane og Michael i TestSmart kundeservice.

Hvordan virker hjemmetesten?

Boson coronatesten virker sådan, at et protein kaldet “N-protein” i COVID-19 reagerer med et kemisk stof i selve coronatesten ud for bogstavet “T”. Hvis der ikke er nogen N-proteiner i prøven, vil stregen ud for “T” ikke blive synlig, og testen er negativ. Hvis stregen bliver synlig, er testen positiv.

Bliver testen registreret på mit Coronapas?

Hjemmetesten vil ikke gælde på dit Coronapas. Hvis du har brug for at få opdateret dit Coronapas, skal du gå til et testcenter og blive testet med PCR-test eller hurtigtest. Hjemmetesten er udviklet til, at du kan teste dig selv og dine kære hjemme i trygge rammer, når I har brug for at vide, om I er positiv for coronavirus eller ej. Hjemmetesten er derfor god, hvis du skal besøge familie og venner, som kan være ekstra sårbare overfor COVID-19.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg bliver testet positiv?

Hvis du bliver testet positiv med Corona hjemmetest, bør du følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

 • Gå i selvisolation.
 • Vær ekstra opmærksom på hygiejne og rengøring.
 • Giv besked til de personer, du har haft fysisk kontakt med. Hellere give for mange besked end for få, hvis du er i tvivl om, hvornår du er smittet.
 • Ring til Coronaopsporing på tlf. 32 32 05 11, så du kan få tid til PCR-test. PCR-testen kan be- eller afkræfte, om du er smittet og afgøre, hvilken type coronavirus, du er smittet med.

Tester antigen-testen for antistoffer?

Corona hjemmetesten fra Boson tester ikke for antistoffer. Hjemmetesten er en antigen-test, hvilket betyder, at den kun kan afgøre, om du aktuelt er smittet med coronavirus.

Hvor sikker er en Corona hjemmetest?

Hjemmetesten fra Boson har en selektivitet på 99%. Det betyder, at et positivt testresultat er korrekt med 99% sikkerhed. Der er derfor næsten ingen risiko for, at et positivt svar er forkert. Du bør derfor altid tage et positivt svar meget alvorligt og følge anbefalingerne for smittede.

Køb en Boson hjemmetest online hos TestSmart

Slip for at bestille tid og stå i kø hos et testcenter. Med en Corona hjemmetest kan du teste dig selv og dine kære hjemme i trygge rammer. Du bestemmer selv, hvor og hvornår du vil tage testen. Bestil flere pakker i samme ordre og få mængderabat.