Ægløsningstest

Brug en ægløsningstest til at finde rette tidspunkt for din ægløsning og dermed din største chance for at blive gravid. Vi fører to typer ægløsningstests fra Babyplan, stimmel og stav, som er både brugervenlige og meget nøjagtige. Babyplans ægløsningstest er særdeles velegnede til hjemmebrug, men er fortsat af samme høje kvalitet som de ægløsningstest du kan få foretaget hos lægen, gynækologi eller købe på apoteket.

Hvilken ægløsningstest skal jeg vælge?

Her i webshoppen kan du vælge mellem to typer ægløsningstest – en stav eller en strimmel. Din pris på ægløsningstest afhænger af, om du foretrækker den meget brugervenlige stav eller den billigere og simplere ægløsningstest som strimmel. Begge typer fungerer på samme måde og giver samme tydelige resultat – en ægløsningstest strimmel kræver blot, at du først opsamler din urin i f.eks. en plastikkop.

Ønsker du først og fremmest en billig ægløsningstest skal du vælge en strimmel test. Denne ægløsningstest er en rigtig god løsning til dig, der forventer at bruge en del ægløsningstest i en periode.

Hvordan virker en ægløsningstest?

TestSmart.dk fører selv kvalitetskontrol med ægløsningstest, så vi er sikre på at kunne levere gode test til dig – hver gang! Alle vores ægløsningstest er urintest – så med andre ord skal man tisse på testen som så optager urinen, og indholdet af hormonet LH i urinen måles. LH er en forkortelse for Luteiniserende Hormon.

Normalt har kvinder kun et lavt niveau af LH i urinen, men ca. 24-36 timer før ægløsningen øges det meget kraftigt til det vi kalder en ‘LH-stigning’.

Ægløsningstest registrerer LH-stigningen, og når du får et positivt resultat, ved du, at ægløsning formentlig vil ske i løbet af de næste 24-36 timer.

Hvordan ser en positiv ægløsningstest ud?

En positiv ægløsningstest er anderledes end en positiv graviditetstest. Mange spørger sig selv, hvordan en positiv ægløsningstest ser ud, og her er det vigtigt at understrege, at en ægløsningstest først er positiv, når teststregen er tydeligere end kontrolstregen. Når teststregen på din ægløsningstest er svag, er den endnu ikke positiv, og du har altså ikke ægløsning.

Ægløsningstest – hvornår kan de bruges?

Hvis du har en regelmæssig cyklus, er det en god ide at begynde at bruge ægløsningstest nogle dage før din forventede ægløsning, som hos de fleste kvinder ligger på cyklusdag 12-19. Præcis hvornår din ægløsning falder, afhænger bl.a. af længden på din cyklus. Er du meget i tvivl om, hvornår du har ægløsning, kan det være en god ide at bruge ægløsningstest i en længere periode, så du er sikker på at ikke misse ægløsningen.

Køb billige ægløsningstest online her

Uanset om du kun skal bruge et par stykker, eller om du leder efter en stor mængde ægløsningstest til brug i en længere periode, får du den absolut bedste pris her hos TestSmart.dk.